Etusivulle Speksi? Liput Tiimit Galleria Päiväkirja Yhteistyökumppanit

Päiväkirja

Täällä jossakin, 16.2.2010

 

Hyvä kotiväki,

Täällä on ollut aika rytinää. Tänään ollaan tultu etulinjaan, ja saatu esimakua uinuvan hirviön mahdista. Tulikasteen saimme, kun patteristo oli saatu kasattua ja rupesimme sen kanssa ensi kertaa "sohimaan". Tuli ensi kertaa sellainen tunne, että ollaan oikeasti isolla asialla, ja tekemässä jotain ihan järkevää. Eikä kukaan edes kaatunut! Ei pitäisi mennä vielä sanomaan, mutta veikkaan että meidän porukka jaksaa loppuun saakka.

Kiitos paketeista joita olette lähettäneet, tulivat tänään perille. Koko päivän olemme laitelleet kaikkea kuntoon, mutta oli siellä omenoiden joukossa muutama vähän vanhentunutkin. Olivat nuo pojat vähän happamina niistä, mutta kyllä ne lopulta menivät. Ei sillä etteivät olisi kiitollisia, mutta kun odotukset on niin korkealla.

Nyt kai lopetankin tällä kertaa. Toivotan vaan hyvää vointia. Parhaat kiitokseni kaikista mitä lähetitte. Nyt on illaksi hiljentynyt, mutta jotenkin voi aavistaa, että lähipäivät tuovat mukanaan lisää kebabia ja huonoa huumoria. Kohta pommi putoaa.

el Indgr, vapaustaistelija

 

8.2.2010

 

Tuottajien suusta kuultua

Tätä kirjoittaessa suuri perheemme on juuri palannut perinteisestä kolmen päivän mökkitreenikoitoksesta. Speksin lavalla näkyvät ja kuuluvat osa-alueet, kuten näyttelijäsuoritukset, tanssitekniikka sek&aum; hersyvä musiikki, yhdistettiin ensi kertaa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Hyvinhän se sujui. Allekirjoittaneet voivat tässä vaiheessa huokaista helpotuksesta: speksiä saadaan tänäkin vuonna.

Speksi valmistetaan 23 vuoden aikana hioutuneella reseptillä. Tämän vuoden speksin juoneen eivät kuulu nakit eivtätkä ninjat, vaan yleisö viedään aivan toiseen ympäristöön - myös konkreettisemminkin, sillä esitykset ovat miljööltään ainutlaatuisen Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Kuluva speksivuosi on siis sekä speksaajien että yleisön kannalta kiintoisan erilainen.

Hyvä LKS-Speksin ystävät, pidemmittä puheitta, lämpimästi tervetuloa katsomaan vuoden 2010 mestariteosta "Istuttajat"!

Speksituottajat Justiina & Tuomas

© Arne Schlenzka, Sanna Jääskeläinen
    & Helsingin Lääkiksen Speksi ry
Powered by Sange