Yrityksille

Lääkiksen speksi on elämys. Se tulvii yli lavan reunan peittäen alleen katsojansa ja herättää yhdessä tekemisen riemua, intoa ja nuoruuden hulluutta. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista ja kovatasoisimmista amatööriteattereista. Lähes sadan vapaaehtoisen tiedekuntamme opiskelijan voimin toteutettu produktio tavoittaa keväisin yli 3000 katsojaa ympäri Suomea.

Yritykselle speksi tarjoaa kaikista muista vaihtoehdoista poikkeavan tavan mainontaan. Helsingin Lääkiksen Speksin yhteydessä yrityksesi näyttäytyy vahvana iloisen, ainutlaatuisen ja suurella sydämellä tehdyn opiskelijaproduktion tukijana. Katsojakuntamme pitää sisällään opiskelijoiden lisäksi lääketieteen alojen ammattilaisia, kuten päättävissä asemissa olevia professoreita ja ylilääkäreitä, jotka tietävät miten paljon työtä speksin takana on. Itse speksaajat ovat tulevaisuuden lääkäreitä, hammaslääkäreitä, psykologeja ja logopedejä ja tulevat muistamaan lämmöllä speksin tukijoita. 

Tarjoamme näkyvyyttä yrityksellenne tutuista ja turvallisista nettisivu- ja käsiohjelmamainoksista aina mittatilaustyönä tehtyihin puhuttuihin mainoksiin asti.

Ole meihin yhteydessä, mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö Lääkiksen speksin kanssa!

Yrityssuhdevastaava
Matias Lehtovirta (matias.lehtovirta@helsinki.fi)

Tuottajat
Pinja Rantama
(pinja.rantama@helsinki.fi)

Jesse Pöllänen (jesse.pollanen@helsinki.fi)

Helsingin Lääkiksen Speksi ry